Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ιεράπετρας, ως θεσμός με αισθητή παρουσία στα Πολιτιστικά Δρώμενα της Ελλάδας και του Κόσμου, ταξιδεύει σε άλλα μέρη της χώρας μας, του Πλανήτη, αλλά σε άλλα φιλόξενα Φεστιβάλ, με συνεργασίες προβολών και παράλληλες εκδηλώσεις.

Δευτέρα στης 5 Αυγούστου στο διαγωνιστικό του φεστιβάλ ώρα προβολής  9+ 15 μμ με  είσοδος για όλους ελεύθερη θα προβληθεί   το ντοκιμαντέρ .Η δύναμη της εικόνας:Νίκος καβουκιδης   χρονικής διάρκειας 87 λεπτά .Ο Νίκος Καβουκίδης υπηρέτησε τον χώρο του κινηματογράφου για περισσότερα από εξήντα χρόνια ως μοντέρ, διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθέτης και με την κάμερα του φώτισε τεράστιους μορφές της υποκριτικής όπως οι Κατίνα Παξινού, Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Χόρν, Αλίκη Βουγιουκλάκη κ.α.

6οΔιεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards, στη Μητρόπολη του Νότου, την Ιεράπετρα, από 3 έως και 10 Αυγούστου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...