Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Η επιτυχία του Bohemian Rhapsody φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη και σε άλλους παραγωγούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μια νέα βιογραφική ταινία για τους Sex Pistols βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της.Η ζωή των Sex Pistols, λοιπόν, θα μεταφερθεί όπως όλα δείχνουν στη μεγάλη οθόνη.Οι Sex Pistols ήταν πανκ συγκρότημα, ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που ξεκίνησαν το είδος στην Αγγλία, κι επηρέασαν πολλά μεταγενέστερα συγκροτήματα τόσο σε μουσικό επίπεδο, όσο και καθιερώνοντας το πανκ σαν μόδα.

Το γκρουπ σχηματίστηκε το 1975 και ουσιαστικά διαλύθηκε το 1978 με την αποχώρηση του τραγουδιστή Τζόνι Ρότεν.Σύμφωνα με πληροφορίες η Starlight Pictures και η σκηνοθέτης Ayesha Plunkett θα ξεκινήσουν την παραγωγή μιας ταινίας για το punk συγκρότημα, ενώ η ταινία θα επικεντρώνεται στους Malcolm McLaren και Vivienne Westwood.

Η σκηνοθέτης Ayesha Plunkett μίλησε για το project της στην Βρετανική εφημερίδα Daily Star: «Εντυπωσιαστήκαμε με την υποδοχή που είχε το Bohemian Rhapsody. Καταλάβαμε ότι το κοινό διψά για τέτοια films».

Η εταιρία παραγωγής της Plunkett θα αρχίσει το casting τις επόμενες εβδομάδες, με τους πρώτους υποψήφιους να έχουν ήδη μπει στα μπλοκάκια της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ταινία θα καλύψει όλες τις λεπτομέρειες της σύντομης, αλλά πολύ επιδραστικής πορείας των πρωτοπόρων της Αγγλικής punk rock σκηνής.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε 18 μήνες από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...