Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Tarantino “Once Upon a Time in Hollywood”.Μετά τον Leonardo DiCaprio, ήρθε και η σειρά του Brad Pitt να τα βρει με τον Quentin Tarantino ώστε να παίξει στην επόμενη ταινία του, η οποία θα έχει τον τίτλο «Once Upon A Time In Hollywood». Ο Tarantino περιέγραψε πρόσφατα την ταινία ως «μια ιστορία που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες το 1969, στην κορύφωση του hippy Χόλυγουντ».
Ο DiCaprio παίζει τον ρόλο του Rick Dalton, ενός πρώην αστέρα τηλεοπτικής σειράς western, ενώ ο Pitt θα ενσαρκώσει τον Cliff Booth, τον επί χρόνια κασκαντέρ-ντουμπλέρ του Dalton. «Οι δυο τους αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια, αλλά ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα, την Sharon Tate» εξήγησε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.Η νέα ταινία του Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood» είναι γεγονός εδώ και αρκετό καιρό και έχει κάνει τους πάντες να ανυπομονούν, όχι μόνο λόγω του καστ, στο οποίο συναντάμε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλυγουντ, αλλά και λόγω της δήλωσης του σκηνοθέτη ότι η ένατη αυτή ταινία του θα είναι ό,τι πιο κοντινό έχει κάνει στο «Pulp Fiction».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...