Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

H κηδεία του Κιθ Φλιντ: Μια πρωτόγνωρη γιορτή των Prodigy με δάκρυα, δυνατή μουσική και χιλιάδες ανθρώπους να χορεύουν .Χιλιάδες φανς των Prodigy απέτισαν χορευτικό φόρο τιμής στην κηδεία του Κιθ Φλιντ, στην πόλη Μπρέιντρι του Έσσεξ.Χορευτική μουσική αντηχούσε για τους εκατοντάδες θαυμαστές, που πλημμύρισαν την πόλη Μπρέιντρι, στην ανατολική Αγγλία χθες, για να παραστούν στην κηδεία του Κιθ Φλιντ, του frontman των Prodigy.
Ζωγραφική προσώπου και δωρεάν τατουάζ προσφέρονταν σε εκείνους, που προσήλθαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή του περίφημου «Firestarter».Η ιππήλατη νεκροφόρα ήταν διακοσμημένη με πορτοκαλί λουλούδια που σχημάτισαν το όνομα «Keef» και τη λέξη «chief», ενώ το πράσινο μικρόφωνό του και μια σύνθεση από λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα κοσμούσαν το φέρετρό του.

Ο ηθοποιός Πολ Κέι εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, αφηγούμενος ιστορίες για τα χρόνια του Φλιντ στους δρόμους και την αγάπη του για τις μηχανές, τα ζώα και ζίου ζίτσου, μερικά μόνο από τα πάθη του.

«Σου άρεσε να ζεις τη ζωή σου στην κόψη του ξυραφιού, έτσι για την έξαψη» είπε ο Κέι εκ μέρους του συντρόφου του στο συγκρότημα Λίαμ Χάουλετ.

«Ήσουν ένας αντι-σταρ, ένας πειρατής και ήσουν δεσμευμένος στον κοινό μας σκοπό να δονήσουμε τις ψυχές των ανθρώπων και να τραντάξουμε τα κτίρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...