Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Το "Combat rock" του 1982 ήταν θαυμάσιος (μονός) δίσκος. Οι 1.000.000 αγοραστές του πιστεύω πως δε μετάνοιωσαν για την αγορά που έκαναν. Τα "Rock the Casbah", "Should I stay or should I go" είναι γνωστές σε όλους επιτυχίες. Τα "Know your rights", "Straight to hell", "Sean Flynn", "Ghetto defendant" είναι εξαιρετικά. Το "Overpowered by funk" είχε γράψει τότε κάποιος, θα είναι το graffiti στους τοίχους του 2000. Δεν ήταν. Κι εγώ δεν έκανα το 1999 την ταινία που υποσχέθηκα στον εαυτό μου το 1985.

Με το "Combat rock" πέρασαν στο επίπεδο του κλασικού. Μέσα σε μια πενταετία έγιναν γκρουπ υπεράνω κριτικής. Το να πεις ότι σου αρέσουν ήταν συνώνυμο της κοινοτυπίας. "Αυτούς, ε, εννοείται. Πές μας κάποιους που δεν ξέρουμε..."Οι The Clash άρχισαν να γίνονται κερδοφόρα μπάντα μετά το 1982 και τη κυκλοφορία του άλμπουμ Combat Rock.Το Combat Rock ήταν το τελευταίο άλμπουμ των Clash με την κλασσική σύνθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...