Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν ακούμε και πολλές θετικές ειδήσεις για την χώρα μας, ωστόσο οι τέχνες μας βγάζουν πολλές φορές ασπροπρόσωπους, με μια νέα ταινία να θέλει να αφήσει το στίγμα της.


H Ελληνική ταινία «The Waiter» έχει να κάνει με ένα αληθινό περιστατικό που συνέβη στη Νέα Υόρκη στα τέλη των ‘80s, το οποίο μεταφέρεται στη σύγχρονη Αθήνα. Η υπόθεσή της αφορά τον μοναχικό Ρένο, έναν επαγγελματία σερβιτόρο με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του θα αρχίζει να αλλάζει δραματικά όταν ο γείτονάς του Μίλαν εξαφανιστεί. Τότε θα έρθει αντιμέτωπος με δύο σκοτεινούς χαρακτήρες, τον «Ξανθό» και την Τζίνα, οι οποίοι θα τον παρασύρουν σε μια σειρά ακραίων γεγονότων τα οποία θα τον φέρουν στα όριά του.

Θα παρουσιαστεί στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αποτελόντας την πρώτη ταινία του Στιβ Κρικρή, με πρωταγωνιστές τους Άρη Σερβετάλη, Γιάννη Στάνκογλου, Κιάρα Γκενσίνι, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Mαρία Καλλιμάνη, Αντώνη Μυριάγκο, Γιώργο Γλάστρα και Ελεάνα Φινοκαλιώτη.

Δείτε το trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...