Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

 Το 2023 πλέον μπήκε για τα καλά και ο χώρος του gaming θα μας προσφέρει και αυτή τη χρονιά  πολύ δυνατά games. Πάμε να δούμε 10 από τα  πολυαναμενόμενα games που θα κυκλοφορήσουν :

1) Dead Island 2: Αναπτύχθηκε από την Dambuster Studios και εκδόθηκε από την Deep Silver. Είναι η συνέχεια του  Dead Island του 2011 . Τοποθετημένο περίπου μερικούς μήνες μετά τα γεγονότα του Dead Island και του Dead Island: Riptide, το Dead Island 2 διαδραματίζεται στην πόλη του Λος Άντζελες, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω της επιδημίας των ζόμπι. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2023, για PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One και Xbox Series X/S.

2)Suicide Squad: Η Rocksteady Studios, Η εταιρεία που είναι  πίσω από τα θεμελιώδη παιχνίδια Batman: Arkham City και Batman: Arkham Knight, συνεχίζει την επιτυχία της στο είδος των υπερήρωων το 2023 με το Suicide Squad: Kill the Justice League. Με την κυκλοφορία μόλις λίγους μήνες μακριά, η Rocksteady Studios πιθανότατα θα κάνει μερικές ακόμη αποκαλύψεις και θα εμβαθύνει σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2022, το Suicide Squad: Kill the Justice League έχει προγραμματιστεί τώρα για τις 26 Μαΐου 2023.

3)S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Το Heart of Chornobyl είναι sequel  του βραβευμένου franchise παιχνιδιών PC που αναπτύχθηκε από την GSC Game World, το οποίο θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία δράσης επιβίωσης στη μετα-αποκαλυπτική ζώνη αποκλεισμού του Chornobyl. Ένα μοναδικό gameplay, με τα στοιχεία ενός shooter πρώτου προσώπου, της καθηλωτικής sim και του τρόμου.

4) Assassin's Creed Mirage (2023): Το Assassin's Creed Mirage θα επαναφέρει τη σειρά στις ρίζες της το 2023.  Διαδραματίζεται δύο δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του Assassin’s Creed Valhalla, το παιχνίδι θα επανενώσει τους θαυμαστές με έναν Basim Ibn Ishaq και θα επιστρέψει τη σειρά στις stealth ρίζες της.

5) Resident Evil 4 Remake :Το Resident Evil 4 Remake θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα παιχνίδια για το 2023. Η Capcom κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το αρχικό Resident Evil 4 το 2005.Η Capcom εργάζεται σε μια πλήρη αναθεώρηση του κλασικού του 2005, το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου όλων των εποχών και για μένα το αγαπημένο μου. Η ιστορία έχει τροποποιηθεί, η μάχη έχει εκσυγχρονιστεί και τα γραφικά έχουν λάβει μια νέα στρώση χρώματος για να επωφεληθούν από τα PS5 και Xbox Series X. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 4 Remake έχει οριστεί για τις 24 Μαρτίου 2023.

6)Star Wars Jedi: Survivor : Σταθείτε ενάντια στο σκοτάδι .Η ιστορία του Cal Kestis συνεχίζεται στο STAR WARS Jedi: Survivor™, μια επική νέα περιπέτεια που θα ωθήσει τον Cal περισσότερο από ποτέ καθώς παλεύει για να προστατεύσει τον γαλαξία από το να βυθιστεί στο  σκοτάδι. Είναι sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order (2019) και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Windows και Xbox Series X/S στις 17 Μαρτίου 2023.

7)Marvel's Spider-Man 2: Το Marvel’s Spider-Man 2 είναι το επόμενο παιχνίδι του αναγνωρισμένου κριτικού franchise του Marvel’s Spider-Man του PlayStation. Αναπτύχθηκε για την κονσόλα PlayStation®5 σε συνεργασία με το PlayStation και τη Marvel Games.Το Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 αποκλειστικά στο PS5, στο ίδιο διάστημα που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Marvel's Spider-Man το 2018 στο PS4. 

8)Street Fighter 6: Το είχαμε αγαπήσει από την θρυλική εποχή των arcade .Ώρες ατέλειωτες και πολλά κέρματα νομίσματα για χάρη του σγκεκριμένου παιχνιδιού. Μια νέα εποχή για παιχνίδια μάχης ξεκινά το 2023! .Η εξέλιξη των παιχνιδιών μάχης ξεκινά με το παραδοσιακό μας Fighting Ground. Το παιχνίδι περιέχει σύγχρονα γραφικά χάρη στη RE Engine.Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023, για PS5, Xbox Series X/S, PS4 και PC.

9) Final Fantasy 16: Το δέκατο έκτο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023 για το PlayStation 5 . Το παιχνίδι θα διαθέτει  ένα σύστημα μάχης βασισμένο στη δράση που περιλαμβάνει επιθέσεις μάχης σώμα με σώμα και μαγικές επιθέσεις. Βυθιστείτε στον σκοτεινό κόσμο της φαντασίας της Valisthea σε αυτό το πολυαναμενόμενο παιχνίδι και καλή διασκέδαση.


10) Diablo 4: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ

Η ατελείωτη μάχη μεταξύ των Ουρανών και των  Κολάσεων ετοιμάζεται . Το παιχνίδι  έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2023. Δαίμονες προς σφαγή,  εφιαλτικά μπουντρούμια και θρυλικά λάφυρα, αυτός ο τεράστιος, ανοιχτός κόσμος φέρνει την υπόσχεση της περιπέτειας και της καταστροφής. Επιβιώστε και κατακτήστε το σκοτάδι - ή υποκύψτε στις σκιές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...