Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

The Hand (1981):Στα ελληνικα ειχε κυκλοφορησει με τον τιτλο ''Το Χερι που Σκοτωνει''.

Πολύ ωραία ταινία με αρκετό μυστήριο. Εξαιρετικός ο Caine στον πρωταγωνιστικό ρόλο.H συγκεκριμενη ταινια ειναι ενα υποτιμημενο διαμαντακι του Oliver stone που σε συνδιασμο με τον παντα εξαιρετικο Michael Caine γεινεται εξαιρετικο.

Εξαλου ποιος δεν εχει την περιεργεια να δει μια απο της πολυ πρωτες (την δευτερη αν θυμαμαι καλα) ταινιες του μεγαλου oliver stone που αν τον ρωτησουν σημερα γιαυτην μπορει να αποφυγει να απαντησει.Ο στοουν οντως είναι πολύ καλός σκηνοθέτης, γιατι την αποκύρηξε την ταινια;Ποιος ξερει.



Υπόθεση:
Ο Τζο Λάνσντεϊλ οφείλει την επιτυχία του σε ένα κόμικ με ήρωα έναν μάτσο, του στυλ Κόναν τύπο. Σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα, το χέρι του Τζο κόβεται και η καριέρα του, η αξιοπρέπεια του και ο αυτοέλεγχος του ξεκινούν να τον εγκαταλείπουν. Η έντονη σχέση του με τη σύζυγο του, Αν, διαλύεται, όταν αυτή βρίσκει την ευκαιρία να κάνει τη δική της ζωή. Καταβλημένος και παρανοϊκός πια, ο Τζο αρχίζει να εξοργίζεται με τους πάντες. Αρχίζει, δε, να πιστεύει ότι το χαμένο του χέρι έχει επιστρέψει στη ζωή και περιφέρεται προκαλώντας τον θάνατο, με απώτερο σκοπό να τον συναντήσει.


Πηγή: retromaniax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...