Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

H σειρά Chernobyl όπως είναι λογικό αναφέρεται στα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στην ανείπωτη καταστροφή του πυρηνικού εργοστασίου του Τσερνόμπιλ στις 26 Απριλίου του 1986, που απελευθέρωσε ραδιενεργά στοιχεία σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης.H Ρωσία ετοιμάζει την δική της σειρά για το Chernobyl.Θέλοντας να παρουσιάσουν τα πράγματα από την δικιά της σκοπιά και να κατηγορήσουν τις ΗΠΑ για την μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή στην ανθρωπότητα, η ρωσική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε πως ξεκινάει τα γυρίσματα μίας δικής της σειράς για το Chernobyl.
Η νέα σειρά βέβαια που θα προβληθεί από το NTV θα είναι ουσιαστικά η απάντηση στην παραγωγή της αντίστοιχης σειράς στην HBO.
Την σκηνοθεσία στην ρωσική έκδοση του Chernobyl λέγεται πως θα αναλάβει ο σκηνοθέτης Αλεξέι Μουράντοφ.Ο σκηνοθέτης Αλεξέι Μουράντοφ  ισχυρίζεται ότι θα δείξει «τι πραγματικά συνέβη τότε». Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το ρωσικό υπουργείο Πολιτισμού θα συμβάλει στην παραγωγή της σειράς με σχεδόν 463.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...